X
Kontakt informacije

Rožac 11, CAP 52470 Umag, Umago

+385 52 752 116

info@zarubica.hr

Dogovorite termin

dobrodošli u ordinaciju dr. Zarubica

Ukratko o našoj ordinaciji

Dentalna medicina Zarubica

Naš zadatak je Vaš najljepši osmijeh.

Osnovana je 1993.godine od strane mr.sc.Snježane Tamarut Zarubica, dr.med.dent.

Nakon uspješnih desetljeća rada, uz dentalnu asistenticu Sanju Grmušu,stručnom timu pridružile su se Milijana Zarubica, dr.med.dent., DMD, MSD Periodontology i Simone Gilli, dr.med.dent.

U novije doba, liječnicima je potrebna moderna tehnologija i visoko-kvalitetni materijal, stoga ulažemo u naše aparature i materijale kako bismo Vam omogućili vrhunsku uslugu.

Naše doktorice pokrivaju sve grane stomatologije. Učenjem i stalnom edukacijom u Hrvatskoj, Italiji, Velikoj Britaniji i Austriji posjedujemo sva moderna znanja i najnovije tehnike kako bismo brzo i bezbolno riješili sve Vaše probleme.

Stručnjaci naših ordinacija s puno pažnje posvećuju se pacijentima i uživaju u svom poslu.

Pacijenti o nama

Profesionalnost i ljubaznost na prvom mjestu. Toliko opuštenosti u ordinaciji da su mi otklonile strah od zubara. Vratile osmijeh i samopouzdanje. Veliko Vam hvala ❤️
Najiskrenije preporuke ❤️

Elma

Pacijenti o nama

Za cijeli team stomatološke ordinacije Zarubica imam samo riječi hvale. Dr. Miljana je izvrstan stomatolog. Pristupačna je, ljubazna, strpljiva, pažljiva i pedantna.

Svoj posao obavlja pošteno, predano i profesionalno. Objasni svaki korak u detalje. Imponira način kojim pacijentu objašnjava sve postupke i zahvate potrebne pri liječenju.

Sve pohvale i tople preporuke!

Sanja

Pacijenti o nama

Vrhunska kvaliteta i velika prijaznost hvala pozdrav iz Slovenije.

Robert